Üdv a jövőben!

A PrintCube
Zseniális. Őrült komplex és mégis egyszerű. Valóban XXI. század. A legmodernebb fotókioszk.

Tökéletes megoldás a mobileszközökön tárolt képek nyomtatására - és ma a képek döntő hányadát mobileszközökön tárolják.
Ma már nem kell dedikált fotólabornak lenni ahhoz, hogy részt vágjon ki a mobilfotózás piacából. Üzemeltethetsz szállodát, kávézót, könyvesboltot, vegyeskereskedést vagy épp repülőteret. Lépjen be a PrintCube hálózatba és örüljün együtt vevőivel a szép képeknek, a kreatív lehetőségeknek.

HPIX a PrintCube egyedüli magyar forgalmazója.
Ma egyszerűen MINDENKI fényképezik. Fotózunk kirándulásokon, családi összejövetelen, otthon, étteremben; ha idegen helyen vagyunk, utazunk, különösen;sokat. 
És a képek túlnyomó többségét telefonunkkal készítjük. De még a nem telefonnal készített képeket is feltöltjük mobilunkra.

Aztán mindig van olyan kép, olyan alkalom, amit/amikor a készített fotót megfogható állapotban szeretnénk látni - hogy együtt örüljünk neki barátainkkal, hogy kitegyük asztalunkra, a falra, befűzzük egy füzetbe, albumba, vagy épp ajándékba adjuk valakinek.
Ezért nő világszerte a kereslet a fotónyomtató eszközök iránt.

A PrintCube fotókioszk ezekre a szokásokra, tendenciákra építve kínál Számodra egy különleges üzleti lehetőséget.

Vendéged, ügyfeled bármilyen Android vagy iOS alapú telefonjára vagy tabletére letöltheti az ingyenes Pixolo app-ot. Itt egy térképen megtalálja és kiválasztja a Te PrintCube-odat - és azonnal megjelenik az Általad beállított termékválaszték és árak.

Pillanatok alatt kiválogathatja kedvenc képeit. Ha óhajtja, szerkeszthez kollázsképet belőlük, módosíthat a képeket, szövegeket adhat hozzá - majd egy gombnyomás a megrendelés feladása.

A Pixolo app a megrendelésről egy QR kódot generál.

És most már csak oda kell sétálni a PrintCube-hoz!
.A QR kódot csak fel kell mutatni a PrintCube "szeme" elé.
A rendszer felismerve a rendelést letölti azt a felhőből és azonnal elkezdi nyomtatását.

Teljesen önkiszolgáló módon, operátor, eladó segítsége nélkül.
KÉSZÍTSD EL A RENDELÉST

OLVASD LE A QR KÓDOT

NYOMTASD KI KÉPEIDET
A PrintCube rendszer páratlan módon egyesíti egy okostelefonos applikáció és a modern, gyors fotónyomtatás lehetõségeit. E forradalmian új megoldás lehetõvé teszi vevõi számára, hogy a világ bármely pontján összeállítsák rendeléseiket képeikbõl okostelefonjukon, majd egyszerûen csak bemenjenek üzletedbe és ott pillanatok alatt kinyomtassák a megrendelt képeket, vagy remek dekorációkat, ajándéktárgyakat állítsanak össze belõlük.

ATTRAKTÍV DESIGN

A PrintCube egyesíti a legmodernebb technológiákat egy látványos, feltûnõ, mégis elegáns megjelenéssel. Nem véletlen, hogy számos jelentõs európai kereskedelmi lánc választotta a PrintCube megoldást arra, hogy a modern fotózáshoz kapcsolódó szolgáltatások területére belépjen és ezzel új vevõket vonzzon be üzleteibe.
A mindössze 47x47 cm alapterületû PrintCube szinte bárhol elhelyezhetõ, többféle variációban is. Ha egy helyszínen több dobozt is felállítana, ez sem válik a PrintCube karakteres, elegáns kinézetének kárára.

 

 

Elhelyezési variációk:

MÉG TÖBB ÉRTÉK: KREATÍV TERMÉKEK


A PrintCube több, mint csak képnyomtatás. A zseniálisan kitalált Pixolo termékcsaláddal kiegészítve a kinyomtatott képekbõl pár mozdulattal készíthet remekbeszabott dekorációkat, faliképeket, vagy akár fotókönyveket is a vevõ.
Teljesen önkiszolgáló módon, teljesen önállóan.
Teljesen új bevételforrást jelentve vállakozásod számára.
MINDIG KAPCSOLATBAN


A PrintCube a mai kor gyermeke - állandó internet kapcsolattal, a felhõben élve. Természetesen ez az operátorok, az üzlet tulajdonosának is óriási elõnyt jelent: az egész rendszer, az összes csatlakoztatott PrintCube-ja állapotát, a rendeléseket bármikor megtekintheted, módosíthatsz a beállításokon vagy éppen átírhatod az árakat.
A Cloud Print Hub segítségével, a világon bárhonnan.

HA NEM SZERETNÉL KIMARADNI...


A PrintCube a németországi di support cég fejlesztése. A rendszer 2018-ban, röviddel bejelentése után megkapta a legjobb innovációknak járó reddot díjat, majd további, a technológiát és a stílust elismerõ díjban is részesült. Majd pedig egész Európában számos kereskdelmi hálózat, idegenforgalmi egység, független szolgáltató látta meg benne azt a lehetõséget, hogy általa úgy lehet a robbanásszerûen fejlõdõ mobiltelefonos fotózás piacából részt szerezni, hogy szükséges lenne egy profi fotólaborhoz szükséges infrastruktúra és személyzet beállítására.

A HPIX a di support egyedül magyarországi partnerként végzi a PrintCube ill. a Pixolo rendszerek hazai forgalmazását. Így természetesen a teljes rendszert, ötleteléstõl a telepítésen át, folyamatos kellékellátástól a szervízig, a komplett hátteret biztosítjuk.  Beszéljük meg, hogyan válhatsz minél hamarabb e remek hálózat részesévé.

HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat