AJÁNLATOK CÉGEKNEK

Képekre, kiadványokra munkánk kapcsán legalább annyira szükségünk van, mint otthon. Ezért állítottunk össze különleges ajánlatokat vállaltoknak olyan szolgáltatásokra, mint például a cég helyiségeinek minőségi, állandóan megújuló dekorációja, céges naptár készítése, vagy éppen kis példányszámú, de rendkívül igényes kiadványok gyártása rendkívül rövid határidőkkel.
IRODADEKORÁCIÓ

Nem csak otthonunkban, de irodánkban, vagy egy recepciós helyiség, egy hotelszoba falán is elvárjuk, hogy a környezethez illő, megfelelő hangulatot árasztó képeket lássunk. És látogatóink, de dolgozóink is értékelik, ha a képek olykor-olykor megújulnak.


A legnemesebb kellékanyagok közvetlen importőreként a HPIX Kft a legvonzóbb árakon tudja a legmagasabb minőségű fali dekorációkat előállítani megbízható rendszerességgel. Erre építve dolgoztunk ki olyan ajánlati csomagokat, melyek egy vállalat vagy épp egy panzió számára komplex, folyamatos szolgáltatást nyújtva biztosítja, hogy mindig tökéletes minőségű, látványos dekorációk legyenek a falakon - és ennek részleteivel ne Neked kelljen vessződnöd.


 

Ajánlat-csomagjaink több különleges szolgáltatást tartalmaznak:


  • Évente megújítjuk céged fali dekorációit. A megbeszélt időpontra elkészítjük és kiszállítjuk a csomagban foglalt számú és tipusú képet.

 

  • Választhatsz, hogy vászonposztereket, kasírozott képeket, vagy különleges fekete szegélyű üveglap alá helyezett képeket szállítsunk.

 

  • A dekorációk készülhetnek
  • saját képeitekből, a vállalat képgyűjteményéből;
  • jogtiszta, válogatott természet-, város-, tárgy-, hangulatfotóink közül kiválasztott képekből;
  • neves magyar fotográfusok exkluzív képválogatásaiból (e képeknél a művészeket illető jogdíj összege megjelenik a konstrukció árában).

 

  • Megszerkesztünk - a rendelkezésünkre bocsájtott képekből - egy falinaptárt céged számára. A naptárból tetszőleges darabszámot rendelhetsz kedvezményes áron - tökéletes év végi ajándékként a dolgozók vagy ügyfelek részére.

 

  • Évente egyszer szerkesztünk céged számára - a kapott fényképek felhasználásával - egy céges "évkönyvet" - egy olyan fotókönyvet, mely a vállalat fontos, emlékezetes, vagy épp legvidámabb pillanatait örökíti meg látványos, elegáns formába. A könyvből egy példányt ajándékba adunk, további példányokat pedig kedvezményes áron rendelhettek.

 

  • Együttműködésünk teljes idejére a vállalat minden dolgozója számára olyan kedvezmény-kupont adunk, mellyel saját fotós termékeiket - legyen szó pl. papírképekről, vásznakról, fotókönyvekről, fényképes ajándéktárgyakról - mindig kedvezménnyel rendelhetik meg a Kreativ Fotolab üzletekben vagy az online felületen.
Ízelítő partner-művészeink képeiből - ezek akár a Te irodád falát is díszíthetik!
KÉPGALÉRIÁINK
NAPTÁR, ÉVKÖNYV
Egy céges falinaptár lehet "belsős" vagy "külsős" anyag. Készíthetjük a rendezvényeken, közös kiruccanásokon készített saját fotókból vagy a művészi hajlamú dolgozók legjobb képeiből és így lehet ez egy remek év végi ajándék a munkatársak számára.
Vagy készülhet a céget, a termékeket bemutató profi képekből, céges logóval - így komoly része lehet a 'corporate image' kialakításának, ha partnereinknek adjuk ajándékba.

M-L-XL csomagjaink részeként még a szerkesztés feladatát is átvesszük - a kapott képekből megtervezzük a naptárakat, melyekből tetszőleges darabszámot rendelhettek; akár több körben is.

És az árakból 10, ill XL csomag esetén 15% kedvezményt is adunk.
Nagyon sok cégnél van komoly hagyománya a csapatépítő rendezvényeknek - hol komolyan szervezett, hol spontán "kocsmázások" formájában. Mely eseményeken természetesen mindig készülnek fotók.
Összeadva ezeket a képeket a vállalat életében bekövetkezett fontos események  emlékeivel összeállítható egy olyan könyv, mely a cég egy évének történetét egyben, látványos és maradandó formában örökíti meg.
Egy ilyen évkönyv különleges ajándék a munkatársak számára, de akár fontosabb partnereknek is büszkén adhatjuk át.

L és XL csomagjainkhoz a könyv szerkesztését - kapott képek és szövegek alapján - elvégezzünk Nektek és egy példányt ajándékba adunk. A többi példányt pedig a 10 vagy 15% dolgozói kedvezménnyel rendelhetitek meg.
Céges naptárt vagy évkönyvet természetesen nem kizárólag dekorációs csomagjainkkal összefüggésben kínálunk. Állunk rendelkezésedre ezektől függetlenül is a legjobb megoldás kialakítására. Kattints a gombra, hogy elkezdjünk erről beszélni.
ÉRDEKEL
EGYEDI KIADVÁNYOK
Bár a világ digitálissá válik, rengeteg dolog van, amit továbbra is fontos  megfogható formába önteni. Gondoljunk egy étterem, szálloda menüjére, vendégköszöntő, tájékoztató anyagaira, vagy egy vállalat nagyobb értékű termékének bemutató ajánlatára.

A világpiac talán leginnovatívabb ilyen profilú cégével fennálló disztributori szerződésünknek köszönhetően az ilyen egyedi, egészen kis példányszámú, de tökéletes minőségű kiadványokat minden bizonnyal a leggyorsabban, és alighanem a legjobb árakon tudjuk elkészíteni.
Éttermek, kávézók, szállodák

Egyedi felirattal, emblémával ellátott kemény- vagy puhafedeles étlap. Olyan gerinccel, melyben a lapok könnyen cserélhetők.
Így a menü változásakor pár perc, hogy a vendég ismét az aktuális listát kapja kézhez, a legelegánsabb formában.
Ingatlanforgalmazók, építészek

Mutass be egy projektet, a kínált ingatlant saját képpel, felirattal tervezett keményborítóba kötött látványos anyaggal.
Nagy értéket kínálsz - a prezentálás színvonala az Általad biztosított minőséget tükrözi.
Prezentációk, oktatási anyagok, jelentések

Minőségi kötésben a vállalati kiadványok, prezentációk még értékesebbnek hatnak és jóval nagyobb eséllyel őrzik meg őket.
Meglepően olcsó puhafeldeles, egyedi felirattal elllátható megoldásaink céged anyagainak különleges minőségét hangsúlyozzák.
Bemutatkozó anyagok

Egy különleges termék vagy az egész vállalat bemutató anyaga. A teljesen egyedi, minőségi kiadvány tovább erősíti professzionális megjenésének hatását.
AKÁR EGYETLEN PÉLDÁNYBAN IS...
Puhafedeles kiadványok. Egyszínű, igény szerint feliratozható vagy logóval díszíthető fedő- és hátlap, vagy áttetsző (víztiszta vagy matt) fóliával fedett, matt fóliával zárt füzetek. Minden esetben ragasztott, rendkívül stabil, professzionális kinézetű gerinccel. Rendkívül kedvező áron.
Elegáns, értékesebb, sokkal tartósabb és jobban kezelhető alternatívája a spirálozott füzeteknek.
10-100 lap terjedelemben, A4 méretben.

Tökéletes megoldás például prezentációk, ajánlatok, szerződések, oktatási anyagok kiadására.
Keménytáblás egyedi kiadványok. Akár teljesen egyedi, saját tervezésű, akár egyszínű, igény szerint feliratozható vagy logóval díszíthető keménytáblás borítóba tudjuk kötni kiadványát. Egyeten példányt is gazdaságosan, hihetetlen rövid átfutással tudunk elkészíteni, de több százas darabszámban is készülhet. Színes, vagy egyszínű oldalakkal, széles papírválasztékból.
10-100 lap terjedelemben, sokféle méretben - akár A3-ban is.

Egy disszertáció, szakdolgozat, fontos szerződés, egy komolyabb termék - autó, gép, ingatlan - vagy projekt bemutatására. Vagy például saját, egyedi kiadású könyv készítéséhez.
Keménytáblás kiadványok cserélhető belívvel. Teljesen egyedi, saját képpel készített, vagy elegáns felirattal illetve logóval ellátott egyszínű keményborítót készítünk és olyan gerinccel látjuk el, mely lehetővé teszi a befűzött lapok biztonságos és gyors cseréjét.

A legjobb, legszebb és leggazdaságosabb megoldás étlapok vagy pl. rendezvény-itinterek, programok elegáns prezentálására.
A4 méretben 10-40 lap terjedelemben.
Kis példányszámú nyomdai termékek. Névjegykártyák, szórólapok, füzetek, matricák, öntapadós anyagok - hibátlan minőségben, gyorsan, vonzó árakon.
MEGSZEMÉLYESÍTÉS UV NYOMTATÁSSAL
UV nyomtatónk gyakorlatilag korlátlan rugalmasságot kínál: segítségével szinte bármilyen, nagyjából sík felületre tudunk szíves, fotóminőségű képet nyomtatni!

Legyen szó műanyag, fa, bőr, szövet vagy üveg felületről. Legyen a tárgy fehér, fekete, lazacszínű, hupikék vagy bármilyen színű. Legyen egyenleges, vagy ívelt, kissé egyenetlen felületű.

Könyv, dosszié, album, jegyzetfüzet, bármi kiadvány felületét. Telefontokot, tollat, képkeretet, notebook számítógépet, egeret, kulcsot, órát, medált vagy macskaalom-tisztítólapát nyelét.... vagy bármi mást. Egyedi, hibátlan minőségű felirattal, képpel, grafikával, logóval látjuk el.

Akár egyetlen példányban is. A más technológiák esetén szükséges, több tízezer Forintba kerülő sablonok, klisék nélkül.
MEGSZEMÉLYESÍTÉS FÓLIANYOMTATÁSSAL
Fólianyomtatónkkal számtalan felülettipusra tudunk arany vagy ezüst színű nyomatot készíteni. Hatalmas előnye a technológiának, hogy semmiféle megkötés nincs a felirat betűtipusára, kialakítására, vagy épp méretére vonatkozóan és semmi akadálya nincs egy akár a teljes, legfeljebb A3 méretű felületet lefedő grafika nyomtatásának sem.

E perszonalizálási megoldással kiadványait rendkívül elegánssá, igazán egyedivé tudjuk tenni - legyen szó diplomamunkáról, egy cégbemutató anyagról vagy egy étterem, kávézó étlapjáról.
MÛKÖDJÜNK EGYÜTT!
Választanál egyet irodadekorációs csomagjaink közül, vagy inkább egyedi megoldás érdekel? Nyitottak vagyunk bármilyen megoldásra.

Jelezd érdeklődésed és mindent megoldunk.
ÉRDEKEL
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat