KELLÉKANYAGOK, SEGÉDANYAGOK
Kritikus fontosságú, hogy olyan kellékanyagokkal dolgozzunk, amelyek biztosítják, hogy termékeinket a lehető legjobb minőségben, legkisebb selejttel és a legkevesebb munka- illetve időráfordítással állíthassuk elő.
És persze széles választékot kell kínálnunk vonzó, izgalmas dolgokból és elvárás, hogy gyakran rukkoljunk elő újdonságokkal.

A HPIX pontosan e feltételek alapján állította össze és tartja karban kellékválasztékát.

Célunk nem a lehető legtöbb fajta terméket listázása. A zavarba ejtő szélességű választék helyett a kiválasztott területeken - pl. vásznak, fotókönyvek, különleges médiák stb - alaposan teszteljük a lehetséges megoldásokat és így választjuk azt, vagy azt a kevés legjobbat, ami egészen biztosan hibátlanul működik együtt az általunk kínált teljes infrastruktúra további elemeivel. Így ha Ön ránk építi üzlete felszerelését és ellátását, úgy nyugodt lehet, hogy egymással a lehető legjobban illeszkedő komponenseket kap, ami így valóban a leghatékonyabb üzletmenetet segíti el.

A gépeket gyártó Epson, Noritsu, DNP és HiTi eredeti kellékanyagai mellett az angol InnovaArt, a szintén angol Adventa és a cseh Fomei különlegességeit forgalmazzuk disztribúciós megállapodásaink alapján. A belga Peleman (korábban: Unibind) céggel kötött megállapodásunk alapján forgalmazott kötészeti berendezések és kellékanyagok pedig már a szűken vett fotós területen túl - pl. grafikai stúdiók, nyomdák, másolószalonok... - számára is igen érdekes kínálatot jelenthetnek.

Az alábbiakban ízelítőt adunk legizgalmasabb, legkreatívabb kellékanyagainkból.
A mindenkori teljes választékért, pontos ár- és készletinformációkért pedig keresse fel webáruházunkat.
FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS.   EGY ÓRÁN BELÜL.
Webshop
Rugós fotókönyvborítók

A fotókönyv az egyik, ha nem "A" legkeresettebb kreatív fotós termék - és elkészítés tekintetében talán a legbonyolultabb is. Szállítók, gyártók számos olyan eljárást ajánlanak, amelyek megpróbálják a fotókönyv készítést költségek gépek nélkül, egyszerűvé tenni - de bízvást állíthatjuk, hogy az általunk kínált megoldás a legjobbak közé tartozik a szükséges anyagok/gépek olcsósága, az elkészítés egyszerűsége és gyorsasága és a kész termék minősége és eladhatósága szempontjából egyaránt.


Megoldásunkkal akár egy órán belül elkészíthet egy kiváló, keményborítójú fotókönyvet hibátlan fotóminőségű képekkel 12-50 oldal terjedelemben. A művelethez egy kétoldalasan jó minőséget nyomtatni képes fotónyomtatóra (pl. Epson L1800 vagy L8180 asztali nyomtató), az e nyomtatóhoz alkalmas kiváló minőségű fotópapírra, valamint a kötészethez egy Peleman hőkötőgépre és a széles könyvborító választékból a kiválasztott fotókönyv borítóra van szükség.


Fotókönyv borítók vászon vagy bőr bevonattal

Hogyan készítsünk fotókönyvet hat egyszerű lépésben:


 • Szerkesszük meg (vagy szerkesztessük meg Vevőnkkel) a fotókönyvet. E célra természetesen számos program alkalmas - a valóban integrált, professzionális megoldáshoz a PhotoFinale rendelőprogramot ajánljuk.
 • Nyomtassuk ki a lapokat kétoldalasan a HPIX SM fotókönyv lapokra az Epson L1800 fotónyomtatóval (a kétoldalas nyomtatás kézi forgatással lehetséges).
 • A lapokat helyezzük bele a Peleman fotókönyv borítóba, majd a borítót tegyük rá kb 30mp-ig a hőkötő berendezés fűtő részére. A borító gerincében lévő ragasztó megolvad és tökéletesen összeragasztja a könyvet.
 • Ha a 8.2. tipusú hőkötőberendezést használjuk, tegyük át a könyvet a csíptetőbe, hogy még a belív és a gerinc közti kicsi rést is eltüntessük.
 • Tegyük rá a könyvet a hőkötő hűtő részére és várjunk egy percet, míg lehűl.

 • Adjuk át a kész fotókönyvet ügyfelünknek és fogadjuk hálálkodó szavait.

Kellékanyagok gyors fotókönyv készítéséhez:


 • SM fotóköny papír. 22x28 és 30x30 cm méretekben, 250 gsm fényes felületű fotó papír, kétoldalas nyomtatáshoz. Kiváló minőségű fényes kétoldalas, kifutó (szegély nélküli) nyomtatás az Epson L1800 külső tintatartályos nyomtatóval, rendkívül gazdaságosan (egy 22x28, kétoldalasan nyomtatott fotókönyv oldal önköltsége kb 100 Ft).

 • Peleman (Unibind) rendszerű fotókönyv borítók. A5, A4 vagy akár A3, továbbá 30x30 négyzetes méretben, többféle színben, többféle tapintású (kasmír, márvány, selyem...) keménytáblás könyvborítók. A könyv gerince acéllal erősített, különleges, hőre hatékonnyá váló ragasztóval ellátott anyag. A borítóra a Peleman fólianyomtatóval egyedi felirat, grafika is készíthető!Peleman (Unibind) megoldások részletesebben
VÁSZONPOSZTER FARÁMA.   8 PERC ALATT.
Webshop
IGW rendszerű vászonkeret

Hogy a vászonposzter az egyik legkeresettebb kreatív termék, ami digitális képekből készíthető, az nem kérdés.

Az már sokkal izgalmasabb, hogyan lehet ezt a terméket úgy elkészíteni, hogy az igazán hatékony, és így gazdaságos legyen. Mert ha egy fakeretre feszített vászon elkészítése közel egy órányi munkát igényel, ha a gyártás során nagy a hibázás, így a selejt esélye, vagy a kész vászon nem elég feszes, a sarkok eldolgozása nem elég szép ahhoz, hogy a vevő örömmel jöjjön vissza máskor is, akkor nem érte meg a befektetés.


A HPIX választékában megtalálható IGW kanadai vászonposzter-keretmegoldással minden másnál gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb a vászonkép elkészítése.

IGW vászonposzter faráma kellékanyagok
20 és 91 cm közötti hosszúságban rendelhetők az előre elkészített lécek, melyekből egy egyszer megvásárolandó illesztőkészlet segítségével még egy gyakorlat nélkül rendelkező   segéd is kb 8 perc alatt képes összeállítani egy teljes, tökéletesen feszülő, csomók és dudorok nélküli sarkokkal bíró gyönyörű váaszonképet.
És nem kell se fűrész, se satu, se tűzőgép...

Video: Vászonposzter keretezés
AKRIL KÉPEK, KASÍROZOTT KÉPEK.   3 PERC ALATT.
Webshop
Kasírozott kép öntapadós alapok
Akrilképek asztali állvánnyal

Ha egy síma keret unalmas... vagy, mert képkeret ma úton-útfélen kapható, mi viszont szeretnénk valami igazán egyedit kínálni vevőinknek...


Készítsük el a fotót laborgépünkkel, profi fotónyomtatóinkkal. (A legjobb eredmény érdekében ajánljuk professzionális inkjet fotónyomtatóinkat :) )


A kész képet illesszük rá az öntapadós felületű kasírozott kép vagy akril lapra. Majd egy simítóeszköz segítségével, az öntapadó védőrétegének fokozatos lehúzásával simítsuk a felületere a képet.


Vágjuk körbe a képet a peremek mentén egy egyszerű vágókéssel.


És készen van egy rendkívül elegáns kasírozott kép, melyet falra lehet akasztani, vagy kitámasztóval asztalra állítani, vagy egy nagyon exkluzív akríl lap, döntött peremekkel, a lappal megegyező akrilanyagból készült asztali állvánnyal. Pár perc alatt, gyakorlatilag elronthatatatlanul.

Olyan termék, amit biztosan nem talál meg vevőnk a szomszéd üzletben.

Akrilkép készítése pár perc alatt
AJÁNDÉKTÁRGYAK.   MÁSODPERCEK ALATT.
Webshop

Az angol Adventa cég általunk forgalmazott termékválasztékára építve igazán minőségi egyedi ajándéktárgyak készíthetők el a szó legszorosabb értelmében másodpercek alatt. És a készítéshez nincs szükség semmilyen különleges nyomtatóra, speicális tintára, nem kell a tárgyakat 'sütni' vagy 'vasalni'... egyszerűen elkészítünk egy fotót kedvenc laborgépünkkel/nyomtatónkkal, majd legfeljebb egy vágóeszköz kell a megfelelő méretre illesztéshez.

Ha tehát szeretne egyedi, különleges, de mégis igen vonzó áron értékesíthető ajándéktárgyakat forgalmazni, de nem kíván újabb gépeket vásárolni, akkor az Adventa választékból szemezgessen.

A termékeket készleten tartjuk, egy napon belül szállítunk.


És akkor néhány - messze nem teljes - minta a választékból...


Falióra
Fehér, ezüst, kék, fekete peremmel
Akril hasáb
Mágneses hátlap - elegáns, jó
Hóhasáb
A 10x15 képet csak csúsztassuk be
Akrilhasáb úszó szivecskékkel
Valentin napra, de máskor is...
Kulcstartó
Fém, elegáns dobozban
Sörnyitós kulcstartó
Minden férfi leghasznosabb tárgya
Egérpad
A 20x15 képet csak csúsztassuk be
Termosz
Többféle színű kupakkal
Karácsonyfadísz
Akrilműanyag hópelyhecske
Karcsonyfagömb
Áttetszó, piros vagy jégfehér hát
Műanyag keret mágneses háttal
Rengeteg vidám színben
Hűtőmágnes
10x15 képből pillanatok alatt

 

PIXOLO - KREATÍV TERMÉKEK.  TIZEDMÁSODPERCEK ALATT.
Webshop

A PrintCube egy komplett megoldás (részletek itt, érdemes megnézni!), de a hozzá kapcsolódi Pixolo termékcsalád nem csak a PrintCube-bal, hanem bármi olyan üzletben remek lehet, ahol leginkább alap képméreteket készítünk, de különösen a fiatalabb vevőkör igényli, hogy a képeket feldobjuk kicsit.

A Pixolo kiegészítők abszolút minden segédeszköz nélkül teszik lehetővé, hogy akár rém látványos falidszt, naptárt, akár egyszerű fotókönyvet készítsünk mezei 10x15 vagy 15x20, max 20x30 képekből. És még akkor is jól eladható, ha nincs is semmi spec szoftverünk a kreatív dolgok készítéséhez.


Íme kis ízelítő a választékból, mely a viszonteladói webáruházban teljes szélességében megtalálható.


http://sven-belz.de
http://sven-belz.de
http://sven-belz.de
Pixolo keretdoboz
mágneses hátfallal
Pixolo keretek
mágneses háttal
Pixolo csíptetős tábla
naptár vagy képgyűjteménynek
Pixolo képeslap
10x15 képből profi üdvözlőkártya
KÜLÖNLEGES FELÜLETÛ / KIVITELÛ FOTÓPAPÍROK
Webshop
Metál hatású fotópapír
 • Metál felületű tekercses fotópapírok inkjet laborgépekhez (Epson SureLab D700, D800, D3000, Noritsu)

Egészen különleges hatást tesz lehetővé a metál fotópapír, az inkjet laborgépek normál tintájával nyomtatva. A képek a fényes papírnál és élénkebben, fémes árnyalattal csillognak, ami nem csak a fémfelületeket fotózva, de minden erősen szaturált, élénk színű motívumot látványosan jelenít meg.

 

DNP különleges médiák
Öntapadós média DNP hőszublimációs nyomtatókhoz
Nyomtassuk ki a fotót hibátlan DNP minőségben, majd a papír hátoldaláról a fóliát eltávolítva azonnal felragaszthatjuk a képet bárhová.
Perforált média DNP hőszublimációs nyomtatókhoz
A 10x15 cm kép papírja perforálva van vagy hosszában vagy keresztben. Így a teljes 10x15 méretű képből akár 5x15 cm, akár 7,5x15 cm méretű szelvények téphetők le - szélesre nyitva kreatív ügyfeleink előtt az alkalmazási lehetőségek tárházát...
NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÓK MÉDIÁI
Webshop
Vászon poszternyomtatáshoz
Öntapadós poszteranyag
 • Selyemfényű fotoposzter papír 61 és 91 cm széles tekercsekben • InnovaArt IFA53 vászon vászonposzterekhez

Az InnovaArt olasz gyártású különleges vászna a mindennapi vászonposzter gyártás tökéletes alapanyaga. Felületén tökéletesen tapad és gyorsan szárad a modern poszternyomtatók vízbázisú tintája; tartós és kiváló minőségű képet eredményez. A vászon jól hajtható, élesebb lehajtásoknál sem pattongzik fel róla a festék. Kiválóan feszíthető és nem nyúlik utólag, így a vele készített vászonposzter valóban egy tartós, kiváló minőségű lakásdekoráció lesz.

És mindezek mellett az ára is rendkívül vonzó.

 

 

 

 

 

 

 • InnovaArt You Tac öntapadós, leszedhető és újraragasztható poszteranyag

Az Innova You Tac anyaga igazi különlegesség: kifogástalan fotóminőséget lehetővé tevő felület, mely hátoldaláról a védőfóliát eltávolítva szinte bármilyen felületre felragasztható. Majd pedig eltávolítható úgy, hogy a felületen semmiféle ragsztónyomot nem hagy, majd egy másik felületre újra felragasztható! És így tovább, még sok további alkalommal!

A nyomtatásához természetesen semmi extra készülékre vagy festékre nincs szükség - használjuk nyugodtan a papírposzterek vagy vásznak nyomtatására alkalmazott nyomtatónkat normál (víz bázisú) festékével.

Üzleti, otthoni, iskolai alkalmazások tucatjai nyílnak meg a You Tac anyaggal.

LABORGÉPEK, PROFI FOTÓNYOMTATÓK ALAP KELLÉKANYAGAI
Webshop
Fotónyomtatók kellékanyagai

HPIX az átala forgalmazott száraz technológiás fotólaborgépek ill. fotónyomtatók működtetéséhez szükséges minden kellékanyagot folyamatosan, magyarországi raktárkészletről forgalmaz. Így ha Ön a HPIX-tól rendeli laborgépét, fotónyomtatóját, biztos lehet abban, hogy a gép egész élettartamára a kellékanyagellátás biztosítva van.


 • Epson SureLab laborgépek tintái
 • Noritsu inkjet laborgépek tintái
 • Epson Pro/Pro-S tekercses fotópapírok fényes, luster, ArtMatte felülettel
 • Noritsu Standard tekercses fotópapírok
 • Epson SureLab maintenance tank-ok
 • DNP hőszublimációs kellékcsomagok (papír + fólia)
 • HiTi  hőszublimációs kellékcsomagok (papír + fólia)
...ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS...

Nagy, és egyre bõvülõ választékban kínálunk érdekes, könnyen és gazdaságosan elkészíthetõ, igen jól értékesíthetõ termékekhez való alapanyagokat.
Látogasson vissza oldalunkra gyakran, hogy találkozzon az újdonságokkal. Vagy keressen bennünket levélben vagy telefonon, hogy konkrét érdeklõdésére a leggyorsabban válaszolhassunk.
Webshop
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat