HPIX DIGITÁLIS GYORSNYOMDA BUDAÖRSÖN

Digitális gyorsnyomdánkat alapvetően a fotós pofilunkkal összefüggésben, különleges fotós termékek - naptárak, fotókönyvek, matricák... - gyártására hoztuk létre. MIndehhez a legjobb minőséget biztosító nyomtatásra és tökéletes kötészeti, személyre szabási megoldásokra van szükség - de úgy, hogy akár egyetlen példány esetén is gazdaságos megoldást tudjunk nyújtani.

Erre az alapra építve tudunk általánosabb nyomdai szolgáltatásokat kínálni. Kezdve névjegykártyáktól, matricákon, szórólapokon át egyedi naptárakig és kis sorozatú könyvekig. Minden olyan cég, egyesület, szálloda vagy étterem, iroda vagy intézmény számára, akinek nem ezres, hanem akár csak pár darabos példányszámra van szüksége, de fontos, hogy kiadványait tökéletes, elegáns formában helyezhesse ügyfelei, vendégei, partnerei elé.
Vagy akár magánszemélyeknek, akik életük művét magánkiadású könyvben szeretnék halhatatlanná tenni.

És 2023 júniustól immár online 'Web2Print" rendelőfelülettel, melyen át szinte bármilyen nyomdai termék pillanatok alatt megszerkeszthető, az árak azonnal láthatók, és a rendelés azonnal feladható!
Nyomdai rendelőfelület
EGYEDI KIADVÁNYOK PROFESSZIONÁLIS KÖTÉSZETTEL
Köszönhetően a Peleman (korábbi nevén: Unibind) céggel való közvetlen kapcsolatunknak, mely révén a legmodernebb, leghatékonyabb kötészeti és megszemélyesítési eszközökkel szerelhettük fel nyomdánkat és a legjobb árakon szerezhetjük be különleges kellékanyagaikat, igazi specialitásunk az egyedileg kötött kiadványok készítése lett.

Hogy e körbe mi minden férhet bele? Nézzen körül saját vállalkozásában. Engedje el fantáziáját és gondolja el, mennyivel emelheti reputációját, partnerei, ügyfelei elégedettségét az Ön által kiadott, az Önt körülvevő papír alapú anyagok professzionális kialakítása.

Keressen meg bennünket, hogy konkrétan megbeszéljük a lehetőségeket. Könnyen lehet, hogy meglepjük megoldásainkkal és árainkkal.
Nyomdai rendelőfelület
Éttermek, kávézók, szállodák

Egyedi felirattal, emblémával ellátott kemény- vagy puhafedeles étlap. Olyan gerinccel, melyben a lapok könnyen cserélhetők.
Így a menü változásakor pár perc, hogy a vendég ismét az aktuális listát kapja kézhez, a legelegánsabb formában.
Ingatlanforgalmazók, építészek

Mutassa be projektjét, a kínált ingatlant saját képpel, felirattal tervezett keményborítóba kötött látványos anyaggal.
Nagy értéket kínál - a prezentálás színvonala az Ön által biztosított minőséget tükrözi.
Diplomamunkák, szakdolgozatok, disszertációk

Akár egyetlen példányban, kemény- vagy puhafedeles kiadásban. A borítót akár egyszínű, elegáns arany- vagy ezüstfelirattal, akár teljesen színes grafikával, felirattal tudjuk megszemélyesíteni.
Bemutatkozó anyagok, vállalati jelentések

Egy különleges termék vagy az egész vállalat bemutató anyaga. A teljesen egyedi, minőségi kiadvány tovább erősíti professzionális megjenésének hatását.

NYOMDAI TERMÉKEK
Puhafedeles kiadványok. Egyszínű, igény szerint feliratozható vagy logóval díszíthető fedő- és hátlap, vagy áttetsző (víztiszta vagy matt) fóliával fedett, matt fóliával zárt füzetek. Minden esetben ragasztott, rendkívül stabil, professzionális kinézetű gerinccel. Rendkívül kedvező áron.
Elegáns, értékesebb, sokkal tartósabb és jobban kezelhető alternatívája a spirálozott füzeteknek.
10-100 lap terjedelemben, A4 méretben.

Tökéletes megoldás például prezentációk, ajánlatok, szerződések, oktatási anyagok kiadására.
Nyomdai rendelőfelület
Keménytáblás egyedi kiadványok. Akár teljesen egyedi, saját tervezésű, akár egyszínű, igény szerint feliratozható vagy logóval díszíthető keménytáblás borítóba tudjuk kötni kiadványát. Egyeten példányt is gazdaságosan, hihetetlen rövid átfutással tudunk elkészíteni, de több százas darabszámban is készülhet. Színes, vagy egyszínű oldalakkal, széles papírválasztékból.
10-100 lap terjedelemben, sokféle méretben - akár A3-ban is.

Egy disszertáció, szakdolgozat, fontos szerződés, egy komolyabb termék - autó, gép, ingatlan - vagy projekt bemutatására. Vagy például saját, egyedi kiadású könyv készítéséhez.
Nyomdai rendelőfelület
Keménytáblás kiadványok cserélhető belívvel. Teljesen egyedi, saját képpel készített, vagy elegáns felirattal illetve logóval ellátott egyszínű keményborítót készítünk és olyan gerinccel látjuk el, mely lehetővé teszi a befűzött lapok biztonságos és gyors cseréjét.

A legjobb, legszebb és leggazdaságosabb megoldás étlapok vagy pl. rendezvény-itinterek, programok elegáns prezentálására.
A4 méretben 10-40 lap terjedelemben.
Nyomdai rendelőfelület
Kis példányszámú nyomdai termékek. Névjegykártyák, szórólapok, füzetek, matricák, öntapadós anyagok - hibátlan minőségben, gyorsan, vonzó árakon.
Nyomdai rendelőfelület
MEGSZEMÉLYESÍTÉS UV NYOMTATÁSSAL
UV nyomtatónk gyakorlatilag korlátlan rugalmasságot kínál: segítségével szinte bármilyen, nagyjából sík felületre tudunk szíves, fotóminőségű képet nyomtatni!

Legyen szó műanyag, fa, bőr, szövet vagy üveg felületről. Legyen a tárgy fehér, fekete, lazacszínű, hupikék vagy bármilyen színű. Legyen egyenleges, vagy ívelt, kissé egyenetlen felületű.

Könyv, dosszié, album, jegyzetfüzet, bármi kiadvány felületét. Telefontokot, tollat, képkeretet, notebook számítógépet, egeret, kulcsot, órát, medált vagy macskaalom-tisztítólapát nyelét.... vagy bármi mást. Egyedi, hibátlan minőségű felirattal, képpel, grafikával, logóval látjuk el.

Akár egyetlen példányban is. A más technológiák esetén szükséges, több tízezer Forintba kerülő sablonok, klisék nélkül.
Nyomdai rendelőfelület
MEGSZEMÉLYESÍTÉS FÓLIANYOMTATÁSSAL
Fólianyomtatónkkal számtalan felülettipusra tudunk arany vagy ezüst színű nyomatot készíteni. Hatalmas előnye a technológiának, hogy semmiféle megkötés nincs a felirat betűtipusára, kialakítására, vagy épp méretére vonatkozóan és semmi akadálya nincs egy akár a teljes, legfeljebb A3 méretű felületet lefedő grafika nyomtatásának sem.

E perszonalizálási megoldással kiadványait rendkívül elegánssá, igazán egyedivé tudjuk tenni - legyen szó diplomamunkáról, egy cégbemutató anyagról vagy étterme, kávézója étlapjáról.
Nyomdai rendelőfelület
SZOLGÁLTATÁSI SZINT

MINŐSÉG


 

Cégünk alaptevékenysége fotólaborok kialakítása és üzemeltetése. Egy olyan  üzletág, ahol a nyomatok tökéletes minősége alapkövetelmény.

Ezt a tudást és filozófiát alkalmazzuk a digitális gyorsnyomda működtetésében.

 

De nem csak kollégáink  hozzáállása, hanem a használt technológia is a kimelkedő minőséget szolgálja.

 

A nyomtatásra használt digitális nyomdagépünk kifejezetten fotóminőségű nyomatok gyártására van optimalizálva, így a legtöbb általános célú nyomdánál határozottan jobb képminőséget - nagyobb színtartományt, élesebb kontúrokat - biztosít.

Alapanyagként  részben a legjobb minőségű  nyomdai papírokat, médiákat használjuk, de több olyan  különleges anyagot is kínálunk, melyeket gyártójától közvetlenül csak mi importálunk az országban.

GYORSASÁG


 

Mi egy kicsi (na jó,közepes) cég vagyunk. Nincsenek bonyolult, a nagy méret miatt szükséges processzeink, soklépcsős döntéshozatalunk.

A világon elérhető egyik leghatékonyabb technikával dolgozunk.

Nem állunk fel a "munkaidő vége" csengőre, ha feladatunk van.

 

És így az Ön megbízásait is valószínüleg a legtöbb versenytársunknál gyorsabban el tudjuk készíteni. Sok esetben még akár a rendelés napján is.

 

(Na persze a karácsony előtti néhány hétben ez nehéz. De még ebben az időszakban is talán a leggyorsabbak vagyunk.) 

 

GAZDASÁGOSSÁG


 

Technikánk lényege, hogy a  legkiválóbb offset nyomtatási minőséget nyomólemez készítése nélkül tudjuk produkálni. Márpedig az igen drága nyomólemez készítés teszi ki az offszetnyomtatás költségeinek egy nagyon komoly hányadát.

 

Emiatt mi alacsony példányszámok, akár egyetlen darabok esetén is rendkívül vonzó árakat tudunk kínálni anélkül, hogy a minőség terén bármilyen kompromisszumot kelljen kötni.

ŐSZINTESÉG


 

Természetesen büszkék vagyunk arra, amit tudunk. De van, amit nem tudunk és van, amiben mások sokkal jobbak nálunk. És ezeket nem titkoljuk el.

Megmondjuk Önnek, ha a kért feladatot nem tudjuk megfelelően elvégezni. Tájékoztatjuk minden költségről, nem jelentkeznek rejtett, utólagos díjak.

 

Megmondjuk, mihez nem értünk. Nem készítünk például egyedi formájú kivágásokat. Nem tudunk gravírozni vagy aranyozni és nem tudunk nagyméretű kasírozást vállalni. Erősségünk a kis példányszámú termékek kiváló minőségű gyors gyártása, de nagy -  több ezres - példányt egy-egy termékből egy offset nyomda biztosan olcsóbban tud készíteni.

 

Nálunk pontosan tudja mire számíthat. Álljuk szavunkat.

ÁRAK, ÉRDEKLÕDÉS, RENDELÉS
2023 júniusától egy online, önkioszolgáló Web2Print felületünk is rendelkezésedre áll. Ezen egy igen széles termékválasztékot találsz pontos szerkesztési információkkal, sok termék esetén szerkesztési lehetőséggel is; pontos árakkal és a megrendelés azonnali lehetőségével.
Látogasd meg ezt az oldalunkat és könnyen lehet, hogy azonnal meg is tudod szerkeszteni és rendelni a szükséges dolgot.
De ha valami olyanra vágysz, ami e felületen nem található meg, vagy olyan nagyobb mennyiségben rendelnél, melyre egyedi árazásra lenne szükség, akkor keress bennünket külön.

Telefonon: +36 70 336 1384
Emailben: nyomda @ hpix.hu
Nyomdai rendelőfelület
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat