HPIX EVENTS - 5MINUTEPHOTO

RENDEZVÉNYFOTÓS PROGRAMCSOMAG


Rendezvényfotózás - az egyik legjövedelmezőbb, egyben talán legfárasztóbb műfaj a fotográfiában. Egyértelmű feladat, utólagos korrekcióra nincs mód. Sem az elkészített képek, sem az értékesítés tekintetében. Annyit keresünk, amennyit ott, helyben eladunk... az utólagos rendelések aránya a tapasztalatok szerint elenyésző az 'azon melegében' eladott képekhez képest.
Hogy az eseményen a lehetőségek 'kimaxolhassuk', nagyon összeszedett, nagyon jól működő folyamatokra van szükség.

Ehhez nyújt értékes támogazást a HPIX Events programcsomag.

 


Sportverseny. Táncbemutató. Iskolai gálaműsor. Céges rendezvény. Nagyszabású esküvő. Fergeteges buli. És persze még számtalan olyan esemény létezik, amire egy jól szervezett fotós csapatnak érdemes kitelepülnie, hogy ott százával, ezrével készítse a legjobb pillanatokról elkapott képeket. Üzlet pedig akkor válik a kitelepülésből, ha e képeket a lehető legrövidebb időn belül, lehetőleg még ott, a helyszínen, az “esemény hevében” meg tudjuk mutatni a résztvevőknek, nézőknek, és azonnal rögzíthetjük e képekre vonatkozó rendeléseket. No és persze a legjobb, ha teljesíteni is perceken belül tudunk, akár kiváló minőségű papírképek, akár a digitális állományok formájában.

 

Ennek a – nem csekély – üzleti lehetőségnek kihasználásához viszont nem elegendő egy (vagy inkább több…) kiváló kamera, világítórendszer, hanem olyan eszközre van szükség, ami az “ellőtt” képeket gyorsan megjeleníti, könnyen válogathatóvá teszi és képes az érdeklődők kiválasztott képekre vonatkozó rendeléseit rögzíteni.


Ilyen komplett rendszert kínál most a HPIX – az “5 Minute Photo” eseményfotós programcsomagot.
A központi szerverhez opcionálisan tetszőleges számú fotónyomtató csatlakoztatható, hogy a beérkező megrendeléseket azonnal, helyben el is lehessen készíteni. Ehhez ideális megoldásként  hőszublimációs nyomtatókat ajánlunk.


A rendszer szíve a Fotóbetöltő programmodul, melyet egy viszonylag erős számítógépre érdemes telepíteni. E modulban konfigurálhatjuk a teljes rendszert – nevet adhatunk az eseménynek, kisebb részekre bonthatjuk azt (pl. felvonások, műsorszámok, versenyszámok…), beállíthatjuk a rendelhető termékek választékát, árait és még vagy 150 további részletet.


Az eseményen dolgozó fotósok a késztített képeket tetszőleges gyakorisággal tölthetik fel akár wifi-s kártyán, akár a memórikártyát átadva. E képek pedig a betöltés után pár perccel már böngészhetők is a Fotóválogatóból.


A böngészett képekből összeállított rendelésekről a program egy visszaigazoló lapot készít, a rendelt képeket, a kért termékek megnevezésével pedig egy önálló könyvtárba helyezi el. Ahonnan akár helyben, a csatlakoztatott nyomtatón, akár később egy központi laborban elkészíthetők a rendelt képek, fotós termékek.


A központi szervert egy igen egyszerűen konfigurálható helyi hálózaton keresztül csatlakoztathatjuk a Fotóválogató egységekhez.


A rendszerhez gyakorlatilag akárhány Fotóválogató egység csatlakoztatható, melyen a vevők az eseményhez tartozó, csoportokba szervezett képeket böngészhetik, kereshetik, majd az őket érdeklőket virtuális bevásárlókosarukba pakolhatják, megadhatják, hogy milyen termékeket szeretnének belőlük rendelni, majd egy gombnyomással feladhatják rendelésüket.


A Fotóválogató futtatása nem igényel erős számítógépet és egyaránt használható egérrel/billentyűzettel mint érintőképernyős konfiguráción.


És természetesen a rendszer számtalan ‘kiegészítő’ szolgáltatást is nyújt: rugalmas árazás, mennyiségi kedvezményekkel, akár digitális állományok értékesíthetősége, diavetítés a képekből (például egy nagyméretű képernyőre kedvcsinálónak….), több – akár 26 – fényképezőgép kezelése, eseményenként akár 100,000 kép (!!!) feldolgozhatósága, stb. stb.

 

Így aztán az igazán jó üzlethez szükséges feltételek teljesülnek: egy kép akár 5 perccel elkészülése után már gyönyörű papírnyomaton át is adható a Tisztelt Megrendelőnek!Az ‘5 Minute Photo’ eseményfotós programcsomagot a HPIX-től akár, mint önálló szoftvert (korlátlan felhasználásra alkalmas lincesszel) megvásárolhatja, de szívesen készítünk egyedi ajánlatot a teljes rendszer kiépítésére a megfelelő számítógépekkel, hálózati eszközökkel és fotónyomtatókkal is. Úgy, hogy az egész csomag kényelmesen, megbízhatóan mozgatható, eseményről eseményre könnyen áttelepíthető legyen. Természetesen a termékek készítéséhez szükséges minden kellékanyag folyamatos, megbízható ellátásával..

HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat