AJÁNLATOK KEGYELETI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ
Mint mindenhol, a temetkezések területén is folyamatos mozgás, fejlődés látható a kínált illetve igényelt szolgáltatások körében.  A világ számos országában egy búcsúztató, egy temetés olyan komplex szertartássá alakult, mely során az eltávozott személy életét fényképekkel, emlékekkel idézik fel, ahol a résztvevők maguk is hozzájárulnak a megemlékezéshez.
Az ilyen szertartásokhoz a szolgáltató számos eszközzel, anyaggal járul hozzá és gyakran készít az emlékezők számára igazán maradandó emléket jelentő emlékcsomagot.

Ilyen anyagok készítését kínáljuk, hogy az Ön által szervezett búcsúztatások igazán elmékezetesek, a helyzethez valóban méltóak lehessenek. És az Ön által a résztvevőknek átadott anyagok mindegyikén szerepelhet a szolgáltatást nyújtó Vállalkozó azonosítója, logója - nagyon hatékony, de diszkrét, nem tolakodó marketing eszközként egy olyan piacon, ahol a látványos reklámnak érthető módon nincs helye.
FÉNYKÉPEK SZERTARTÁSRA ÉS KÉSÕBBRE

Egy búcsúztatáskor megszokott, hogy az elhunyt egy jó minőségű képét kihelyezzük a koporsó vagy urna elé. És ha komolyabb megemlékezést is szervezünk, több képet is szeretnénk elhelyezni.

Amellett, hogy a legkiválóbb minőségben tudunk színes vagy fekete/fehér képeket kidolgozni, olyan különleges megjelenítési megoldásokkal tudunk szolgálni, melyek túlmututnak a szokványos "fénykép keretben" szinten.

És a szertartás fényét emelő különleges képeket végezetül a család ajándékként megkapja - hátoldalon az Ön logójával, azonosítójával.

EMLÉKKÖNYVEK

Ahol a résztvevők valóban tisztelték, szerették az elhunytat, a megemlékezés során szívesen adnak a család felé egy rövid, kedves visszajelzést. Sok országban az ilyen emlékkönyveknek nagy hagyománya van - egy ilyen, a barátok, rokonok kapcsolódó emlékeit őrző könyv mindenképp hozzájárul az eltávozott emlékének megőrzéséhez.

Különleges, az alkalomhoz méltó keményborítással, kitűnő minőségű lapokkal tudunk olyan emlékkönyvet készíteni, mely borítóján az elhunyt neve, esetleg képe, hátoldalán a rendezvényt szervező vállakozó címere található.
Akár egyetlen példányban is.

FOTÓKÖNYV

Sok búcsúztató meghatározó része az ismerősök, rokonok megemlékezései - és ma már az sem ritkaság, ha ezek háttereként szerettünk életének képeit vetítjük.

Különleges szolgáltatás az ez alkalomra összegyűjtött képeket egy fotókönyvbe foglalni és a család számára átadni, vagy akár további példányokat az érdeklődők számára rendelhetővé tenni.

Nem csak a fotókönyvek legyártását, de akár megszerkesztését is ránk bízhatja. Ön pedig olyan emléket nyújt ügyfeleinek, amiért biztosan nagyon hálásak lesznek vállalkozásának.

DOKUMENTUMTARTÓ

Akár a halotti bizonyítványt vagy más fontos dokumentumot elegáns és méltó dolog egy különleges minőségű keményfedeles dokuimentuimtartóban átadni, De egy A4 méretű, igazán fontos fénykép megőrzésére, átadására is tökéletes lehetőséget kínál e termék.

A dokumentumtartó fekete mellett más, elegáns színekben,  kitűnő minőségű felületbevonattal, fémerősítésű sarkokkal - és természetesen egyedi felirattal, valamint a temetkezési vállalkozás logójával választható,

ALUMINIUM TÁBLÁK

Széleskörben ismert már az a technológia, amellyel egy különlegesen előkészített aluminium lapra tökéletes minőségű színes fotókat lehet felvinni. De csak az általunk kínált aluminium fotólapok rendelkeznek olyan különlöges bevonattal, ami révén az igy készült képek szabad térre kihelyezve akár évtizedeken át is megőrzik színeiket.

Olyan méretekben és formákban, ahogy egy sírkőre elegánsan elheyezthető. Teljes színes képként vagy arany- vagy ezüst alappal csak egy grafikának, szövegnek.

URNAFÜLKE TÁBLA

Különleges, időjárás- és időálló bevonattal ellátott aluminium tábláink az urnafülkék fedlapjának méretében is elérhetők. Ezekre pedig tetszőleges grafikát - képet, feliratot, rajzot - szerkeszthetünk.

A megszokottól eltérő, szebb, elegánsabb, az elhunyt emlékéhez talán méltóbb, a család által jobban értékelt megoldás.

AZONOSÍTÓTÁBLÁK

A megszokott fejfák alternatívájaként ajánljuk a 65 cm magas, rendkívül elegáns ívelt, fehér azosítótáblát, melyre legjobban egy aluminium táblára készített képpel és felirattal tudjuk az eltemetett személy adatait megjeleníteni.

Bevágott kereszttel, vagy kereszt nélkül.

Ha valóban valami egyedi ajánlattal szeretné felhívni vállalkozására a figyelmet.
EMLÉKDOBOZ

Tartós, erős anyagból, mágneses zárral készítjük dobozainkat, melyek felületét sokféle, Ön által választott anyaggal tudjuk bevonni. A fedlapra grafikát, de akár egyedi, az elhunytra utaló feliratot, a hátoldalra a temetkezési vállalkozó logóját, nevét tudjuk megjeleníteni.
Akár egyetlen példányban is.

Ha Ön egy szertartás után a család számára egy ilyen dobozban nyújtja át a kihelyezett képeket, az emlékkönyvet, egy fotókönyvet, a dokumentumokat, úgy egészen biztos, hogy szolgálatásának minőségére igen sokáig emlékezni fognak. És jó szívvel ajánlják tovább.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Nincs két egyforma feladat. És mi kifejezetten arra specializálódtunk, hogy minden Partnerünk számára az épp neki legmegfelelőbb termék- és szolgáltatáscsomagot dolgozzuk ki.

Az Ön vállalkozása számára is kialakítunk olyan csomagokat, amelyeket megrendelői felé ki tud ajánlani - kisebb, közepes, nagyobb tartalommal. Az egyedi, névre szóló megvalósítás a mi dolgunk.
Ön pedig még meghittebbé, emlékezetesebbé teheti ezek révén a szertartásokat. Aminek köszönhetően ügyfelei jó szívvel fogják mások számára is ajánlani cégét.


Ha a fenti dolgok között talált olyat, mely az Ön vállalkozása számára érdekes lehet, keressen meg bennünket, hogy egyedileg, az Ön pontos igényei és lehetőségei alapján alakítsuk ki ajánlatunkat.
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat